Roto plomba TIP-013

Ime i prezime (required)

Vaš e-mail (required)

Vaša poruka

Plomba je uradjena od samogasivog polikarbonata velike čvrstoće, otpornog na naftne derivate i zadržava tehničke karakteristike na temperaturama od -30°C – +100°C.
Plomba se sastoji od dva dela:
• Kućište plombe od providnog ili u boji samogasivog polikarbonata, koje sadrži i pločicu bele boje (dimenzija 45×15 milimetara) na kojoj se utiskuju brojevi, barkod i logo korisnika.
• Unutrašnji, neprovidni deo uradjen od POM-a ili polikarbonata u boji.

Plomba je trajno markirana putem termo-štampe sedmocifrenim serijskim brojem i logotipom (znakom) klijenta, ili laserski odstampanim barcod-om.

Montiranje plombe se izvršava tako što se krajevi žice provuku kroz dva otvora na plombi, a zatim unutrašnji deo plombe okreće u desno dokle god se cerber žica ili plastificirana sajla mogu namotavati i ne dodje do lomljenja leptira za okretanje.

Unutrašnji deo plombe se može okretati samo u jednom smeru (u desno). Pokušajem da se preko žice izvrši okratanje plombe u levo dovodi do kidanja žice ili plastificirane sajle te se na taj način trajno uništava plomba. Minimalna sila pritiska potrebna za manifestaciju prve plastične deformacije plombe je 13.0kN, a sila potrebna za kidanje žice ili sajle je 255N.

Namena – plombiranje transportnih sredstava i kontrolno mernih uređaja: strujomera, vodomera, gasomera, toplomera itd.

Pakovanje – po 50 komada u polietilenskim kesama ili po 25 komada u vakumiranoj polietilenskoj ambalaži.
Neto za 1000 komada – 4,1kg