Roto plomba TIP-05

Ime i prezime (required)

Vaš e-mail (required)

Vaša poruka

Plomba je uradjena od samogasivog polikarbonata velike čvrstoće, otpornog na naftne derivate i zadržava tehničke karakteristike na temperaturama od -30oC – +60oC.

Plomba se sastoji od dva dela:
• Kućište plombe od providnog samogasivog polikarbonata.
• Unutrašnji, neprovidni deo uradjen od POM-a u boji.

Plomba je trajno markirana putem termo-štampe sedmocifrenim serijskim brojem i logotipom (znakom) klijenta, ili laserski odstampanim barcode-om.. Za veće serije znak klijenta može biti utisnut još prilikom brizganja plombe u providni deo plombe.

Montiranje plombe se izvršava tako što se krajevi žice provuku kroz dva otvora na plombi, a zatim unutrašnji deo plombe okreće u desno dokle god se cerber žica ili plastificirana sajla mogu namotavati i ne dodje do lomljenja leptira za okretanje.
Unutrašnji deo plombe se može okretati samo u jednom smeru (u desno). Pokušajem da se preko žice izvrši okratanje plombe u levo dovodi do kidanja žice ili plastificirane sajle te se na taj način trajno uništava plomba. Minimalna sila potrebna za pritisak do prve plastične deformacije plombe je 13.0kN, a sila potrebna za kidanje žice ili sajle je 255N.

Namena – plombiranje transportnih sredstava i kontrolno mernih uređaja: strujomera, vodomera, gasomera, toplomera itd.
Pakovanje – po 50 komada u polietilenskim kesama ili kartonskim kutijama.
Neto za 1000 komada – 2,8kg